Demokratia on puhunut

Sitoutumaton Antti M osoittaa taas jälleen yhteistyökykyään uusimmassa sitoutumattomien lehdessä 20.10.2014. Se yhteiskyky tuli kyllä huomattua kuntavaalien jälkeisissä neuvotteluissa. Me olimme todellisia vaalivoittajia viime vaaleissa nollasta neljään. Taitaa syödä edelleenkin. Kateus se on suomalaisen perisynti.

Se on voi, voi, jos ei mennytkään nyt niinkuin halusi. Me emme tehneet mitään lehmänkauppoja, paras valittiin kunnanjohtajaksi. Saimme valtuustoryhmänä jäsenistöltäkin selkeän viestin, kuka on paras kunnanjohtaja puoluekirjasta välittämättä. Annettaisiin nyt uudelle kunnanjohtajalle mahdollisuus.

Kuka antoi muka kenellekin jotain ja jäimme kiitollisuuden velkaan. Paskapuhetta. Vaalien jälkeiset neuvottelut puolueiden kesken ovat nimenomaan neuvotteluja. Jossa kolme suurinta vei isomman potin: Keskusta, kokoomus ja sitoutumattomat. Demareilta ja meiltä vietiin paikka jopa Mäsekkiin. Että ei taida herra Mustonen nyt kertoa koko totuutta. On ihan Mustosen oma totuus.

Aiemmin samaisessa lehdessä spekuloitiin minun äänimäärääni viime vaaleissa. Perussuomalaiset taitaa syödä miestä. ”Nopeasti perusssuomalaiset ovat omaksuneet uutena puolueryhmänä poliittisen pelin ja lehmänkaupat” (Suora Antti M:n lainaus)

Höpöhöpö.

Antti oletko ihan varma, kuka äänesti ketäkin omassa ryhmässäsi? Se oli suljettu lippuäänestys. 😉

Aina on sanottu että äänestyksen jälkeen demokratia on puhunut. Häpeä Antti! Itse pelaat poliittista peliä, tuo on juuri sitä!

Itkuvirsi: http://www.sitoutumattomat.com/wp-content/uploads/2014/10/M%C3%A4ntyharjulainen-2014.pdf

Tanja Hartonen-Pulkka

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa