Suut suppuun

Kuka kirjoitti mitä ja milloin? Millä tittelillä ja oliko omalla nimellä vai ryhmän? Varsinkin eräällä lehdellä on tapana muuttaa itse titteliä tekstin alla. Jos kirjoitan lähihoitajana, nimen alta löytyy taatusti valtuutettu. Jos kirjoitan valtuustoryhmän puolesta, niin nimeni kaivetaan siihen ylös.

Koko 8 vuoden ajan viranhaltijat ovat eri keinoin hiillostaneet minua minun lehtikirjoituksistani. Tarkistetaan millä tittelillä kirjoitan ja millä äänensävyllä. Kerätään jopa lehtiartikkeleita talteen 🙂

Minulla ei ole oikeutta kirjoitella lehtiin. Varsinkaan mitään negatiivista. Milloin minua on pyydetty kunnantalolle juttusille ja milloin on muussa kehityskeskustelun yhteydessä arvostelu siirtynyt minuun. Joskus menen paikalle ja joskus en. Yhdelle luottamushenkilölle sanoin jo kerran vuosia sitten, että en tietääkseen ole holhouksen alla, ja olen täysi-ikäinen.

Voi tästä riittäisi tarinaa 🙂

Jopa eräässä tilanteessa sanottiin, että jos työsoppari jatkuu, lehtikirjoittelu loppuu. Haastatteluissa kysytty asiaa myös.

Kun olen kunnanhallituksen varapuheenjohtaja minun tulee käyttäytyä tietyllä arvokkuudella ja positiivisesti. Öö, olla siis narussa vedettävä lammas?

Tästä päästään taas tähän, että olen oma itseni jatkossakin. Otan kantaa asioihin. Olen tehtävässäni kuntalaisten valtuuttamana ja teidän sanansaattaja.

P.S ja tästä kirjoituksesta en ole keskustelemassa TAAS. 😀 😀 😀

Tanja Hartonen-Pulkka 🙂
Kunnanvaltuutettu ja valtuustoryhmän Pj

ja ihan omalla nimellä.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa