Tervetuloa Mäntyharjuun, meillä on alhainen veroprosentti

Tervetuloa Mäntyharjuun, meillä on alhainen veroprosentti

Vuosia on jauhettu sitä, että jee Mäntyharjussa on alhainen tuloveroprosentti. Onhan se. Joskus tuntuu, ettei meillä niin tiukkaa ole ollutkaan, koska sitä ei ole tarvinnut nostaa.
Puhutaan veroprosentin alhaisuuden markkinoinnista. Käsi sydämellä: onko syysi asua Mäntyharjulla se, että täällä on alhainen veroprosentti? Oletko vaihtanut paikkakuntaa sen mukaan?

Itse myös muualla asuessani on paikkakuntien muutoksiin vaikuttaneet työpaikan sijainti ja asunto, mistä olen saanut joko jommankumman. En ole veroprosentteja tuijotellut.
Kyllä ne ovat työpaikat ja asunnot mitkä houkuttaa. Mäntyharjussa on liian suuri nuorisotyöttömyys. Meillä ei ole työtä.

Mäntyharju kiittää työntekijöitään hyvästä tuloksesta järjestämällä henkilöstölle pikkujoulut 10 euron omavastuuosuudella.
Olisiko tässä kohti, kun vielä olemme yhtenäinen joukko ennen Soteen astumista ollut hyvä palkita henkilöstö ihan ilmaisilla pikkujouluilla. Ei 10 euron osuus olisi ollut ollut iso osuus maksaa vaikka 200 hengen porukalle loputkin pikkujouluista. 2000 euroa ei tietysti ole missään talousarviossa.

Hyvää talvea ja joulun odotusta. Katsotaan mitä Sote tuo tullessaan. Kukaan ei sitä tiedä. Ei kukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa