Yhdessä tehdään luottamuksella asioita kuntalaisen parhaaksi

Yhdessä tehdään luottamuksella asioita kuntalaisen parhaaksi

Asianmukaisella valmistelulla avoimesti kertoen suunnittelusta edes keskeisille luottamushenkilöille missä mennään auttaa paljon yhteistyössä. (Kunnanhallituksen puheenjohtajisto tai puheenjohtajisto kokonaisuudessaan) Puhumattakaan kuntalaisten kuulemisesta. Kunnanhallituksen kehittämisjaosto olisi viranhaltijoille hyvä foorumi avata asioita, jotta asioista voidaan valmisteluvaiheessa edes kaikkien puolueitten (ryhmien) kanssa keskustella kannattaako jotain asiaa edes valmistella. Näin säästyttäisiin jälkiporulta. Ja sitä jälkiporua on viime aikoina ollut paljon. Olisi syytä miettiä mistä tämä johtuu. Kulttuuri on muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana. Ihan kesken valtuustokauden.

Kehittämisjaosto on vissiin hiljaisesti tietämättäni lakkautettu 😂 Viime maanantaina pitkästä aikaa piti kokoontua, mutta peruttiin.

Mä luulin ensin, että se on joku salaseura. Se on niin salainen, että ei edes kokoonnu. Tai mut on ulkoistettu.
Olisiko aika Mäntyharjulla alkaa pelaamaan samaan maaliin? Olen yrittänyt kertoa kulttuurinmuutoksesta. Asioitten huonosta valmistelusta. Epäluottamuksesta viranhaltijoitten toimintaa kohtaan. Ja minua aletaan ruoskia, etten saa sanoa noin, varsinkaan lehdistölle. Olen kunnanhallituksen varapuheenjohtaja, siihen vedotaan kunnantalolla koko ajan. Onhan minulla sananvapaus. Miettii eduskunnan istuntoja, niin sanomista tulis välillä vaikka kenelle. Mistä lähtien viranhaltijoille on tullut oikeus sanoa mitä saan sanoa ja miten?

Mäntyharjussa on nyt niin herkkä ilmapiiri, että ollaan vähän turhan herkkänä. Ongelmia ei tule, kun asiansa hoitaa. Ja sitäpaitsi, olen kunnanhallituksen varapuheenjohtaja. Mutta ulkokehällä. Sisällä asioissa liikaa ei näe miltä se näyttää ulospäin? Vaikka se tuntuukin olevan tärkeää.

Ulkopuolisetkin näkevät asian niin kuin minä näen. Kannattaa lukea:

https://markku-sohlman.blogspot.fi/2017/03/olisiko-aika-ryhtya-pelaamaan-samaan.html?spref=fb&m=1

Uusi valtuusto, uusi alku?

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa