Yhteistyötä tarvitaan puolueen sisälläkin

Mäntyharjun perussuomalaiset kävivät läpi kevätkokouksessaan sääntömääräisten asioitten lisäksi tulevia kuntavaaleja ja tapahtumia. Ehdokkaitakin ilmoittautui jo mukaan. Myös Pertunmaan yhdistyksen tilanne perussuomalaisten osalta huolestutti, kun piiri on kuuleman mukaan erottanut yhdistyksen ja vaikeuttanut näin Mäntyharjun ja Pertunmaan hyvää yhteistyötä. Piirin tilanteesta ylipäätään keskusteltiin ja Mäntyharjun yhdistys olisi valmis yhdistämään Etelä-Savon piirin Kymen kanssa yhteen, yhtenäiseksi piiriksi vaalialueen mukaisesti. Niin on muissakin puolueissa tehty. Tämä takaisi piirin toimivuuden ja politiikan tekemisen.

Kansanedustaja Ano Turtiaisen käyttäytymiseen somessa on oltu tyytymättömiä. Kansanedustajan tulee käyttäytyä paremmin kuin tavallisen kuntalaisen tai edes paikallispoliitikon. Rima käyttäytymisessä valtakunnan tasolla on korkeammalla. Mäntyharjun Perussuomalaiset hyllyttäisivät kansanedustajan myös piirin toiminnasta loppuvuodeksi, koska hän ei ole perussuomalaisten eduskuntaryhmässä, vaan edustaa omaa itseään. Työtä tehdään yhdessä. Jatko riippuu kansanedustajasta.

Lisäksi käyty läpi Mäntyharjun taloustilannetta, joka on jo aika kriisissä ja pelimerkit on vähissä. Yhdistys järjestää jäsenilleen vielä makkaranpaistoillan ja toivottaa kaikille kuntalaisille hyvää kesää ja pyytää samalla tutustumaan toimintaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa